Gezinsuitbreiding voor Lydia en Frank.

 

De lopers die al wat langere tijd lid zijn van de loopgroep hebben nog goede herinneringen aan Lydia. Ze was een trouwe bezoekster van de trainingen en ze deed regelmatig mee aan een wedstrijdje. Onlangs is Lydia bevallen van haar tweede kind: dochter Liz.  Vader Frank, moeder Lydia en zoontje Frank zijn er maar wat trots op!

We hopen als het leven zijn normale omvang weer heeft aangenomen Lydia terug te zien op de trainingen.

Namens de gehele loopgroep proficiat en een zonnige toekomst voor jullie!

Overpeinzingen van een trainer.

Overpeinzingen van een trainer.

Na twee nachten doorhalen op het LKV en een receptie, arriveerde ik in een lichtelijke roes op de Overmuntheloop.

Hans, Jos, en fotograaf Jan, waren reeds ter plekke. Na enkele formele plichtplegingen zoals de inschrijving en de aankoop van een aantal consumptiebonnen, gingen we inlopen.

Tot mijn verbazing voelde ik, dat ik ondanks mijn nachtelijk uitspattingen over een overdaad aan energie beschikte. Ik was er dus klaar voor om mijn afspraak als tempomaker in de 6.6. kilometerloop goed uit te voeren.

Jose, onze vrouwelijke kanshebster. zag het helemaal zitten.

  Ze had een grote schare supporters meegebracht.

Hans en ik maakten voor haar de wedstrijd hard door het tempo constant rond de 12 km per uur te houden. Na één rondje werd D. Damoiseaux bij  de kraag gevat. Ik adviseerde haar, omdat zij stuk zat, om met ons groepje mee te lopen. Samen sta je sterker dan alleen!

Helaas kwam Jose in de eindsprint te kort en viel ze net buiten de prijzen. Tot mijn verbazing bleek ze na raadpleging van de uitslagen op internet toch op een derde plaats beslag had gelegd. Petje af en proficiat Jose.

In de hoofdloop kon ik Lisette nog 1 ronde begeleiden en de aanstormende Sandra naar de eindstreep brengen. Onze Lisette sleepte in deze wedstrijd bij de dames een derde plaats uit het vuur. Klasse, Lisette.

De prestaties van onze lopers en loopsters:

6. km.:

Hans Scheuerman: 35:42

Cel Thans: 35:59

Jose Maas: 36:02 (3e dame)

10 km:

Jef Thiele: 43:44

Richard Dirks: 46:12

Etienne van Mulken: 49:13

Lisette van Mulken: 52:33

Sandra van Pol: 53:42

Allen proficiat! De coach