Overmuntheloop 1 februari 2015

Kil, kil was het vanmorgen bij de 16de Overmuntheloop voor de toeschouwers en de fotograaf. Dit weerhield een paar lopers van Loopgroep Meers niet om acte de présence te geven.
CABiancs beet de spits af. Ondanks lichamelijk ongemak, de hele week een beetje ziek geweest, stond hij toch aan de start om zijn 3,3 km te rennen. Het ging niet makkelijk, maar toch slaagde hij erin in de grote groep een middenpositie in te nemen. Wat zou het zijn geweest als hij fit was geweest? We zullen het niet weten. Wellicht zal het voor een volgend jaar zijn.
Op de 6,6 km stonden van de loopgroep 2 personen en een viervoeter aan de start: Bianca,  Jean en zijn hond Sico. Beiden hoefden zich geen zorgen te maken dat ze de weg zouden kwijt raken. Bianca voor wie het haar eerste wedstrijd was werd vergezeld door een fietser die de weg wist en Jean werd voorafgegaan door zijn hond. Ik ben benieuwd welk prijs er beschikbaar was voor de klasse viervoeters. Een kluif?
In de hoofdloop werden we vertegenwoordigd door Eric, Michelle, Tiny en Etienne. Na één ronde lag het hele veld al uit elkaar. Eric voerde het viertal aan, gevolgd door Etienne, Tiny en Michelle. Eén heel knappe prestatie van Michelle als je bedenkt dat ze nog niet zo lang loopt. Dat belooft nog wat voor de toekomst.
De fotograaf heeft het einde niet afgewacht. Langzamerhand trok de koude van de ondergrond door zijn schoenzolen heen. Tijd om naar huis te gaan.

Jan
Zie voor enkele foto’s de link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *