1e verklede carnavalstraining

Maurice en Etienne hadden samen een gezellig onderonsje onder de LGM-training. Toen Maurice opperde of het niet leuk zou zijn om een verklede carnavalstraining te doen op donderdagavond voor de carnaval. Etienne vond dat een prima idee mits er dan ook eentje (!!) op gedronken zou worden na afloop van die training. Dit idee werd door allen aangemoedigd en ter kennisgeving op de mail gezet voor alle leden.
Maurice vroeg aan de kootsj wat voor een training dan gegeven zou worden. Cel gaf aan een duurloop. Ok zegt Maurice, ik kan moeilijk een interval gaan doen in mijn “verkespekske”. Zo gezegd zo gedaan.
De training op donderdag: De kootsj was al verkleed binnen en waarempel er liep een verkske op de straat op weg naar de kantine voor een lekkere training…. Gevolgd door een koe, hippie en nog enkele verklede LGM-ers. Uiteindelijk toch een intervaltraining gedaan bij de Maasband. Die bewoners, want het was toevallig ook nog druk op de weg ( nl. koopavond!! ) zullen wel gedacht hebben da………………….
Na 9 x 500meters interval gingen we met koe en varken terug naar de stal en hebben nog gezellig onder het genot van een drankje en een hapje nagekeuveld. De Prins en zijn gevolg van de koelekop kwamen ook nog langs en later de voetballers die ook verkleed hadden getraind.
Later op de avond kwamen nog twee LGM-ers, Vito en Richard, zij hadden zich als “zichzelf” verkleed. Heel origineel…..
Conclusie; voor herhaling vatbaar
Alaaf en tot volgend joar
Lisette

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *