Wat een gezellige Overmuntheloop!

Ook onze Loopgroep Meers, heeft zich van haar beste kant laten zien. Cel had een leuke receptie, die hij als oud-prins natuurlijk met Els niet mag missen. Per toeval waren ook onze snelle jongens Maurice en Gregor aanwezig. Leuk om hen namens onze Loopgroep deel te laten nemen. Het was een gezellige avond.
Ik had deze zondagmorgen dan ook eveneens als Maurice die moest lopen “pien in de herses”, een spreuk die in het Limburgse toepasselijk is, voor de kids had alles geregeld. Alles liep op rolletjes.
Robert en Etienne zorgden ervoor dat ze tijdig aan de start stonden. Op de 1000m……Inge en Lisa, en hoe! Inge miste op ’n haar na de derde plaats, gevolgd door onze jongste telg Lisa. Zij Haalde een heel mooie 6de plaats. Inge finishte in 4.37 Lisa 5.14. Proficiat!
Op de 2 km liepen onze jongens. Zij moesten starten met de scholengroep. Zij gingen onderling een verbeten strijd aan, die resulteerde in minimale verschillen. Cas van Mulken 24ste in 8.14, Collin Pirovano in dezelfde tijd 8.14, Rick van Wijhe 30ste in 8.22, Rien van Mulken 31ste in 8.22. en Niels Peters behaalde een 37e plek in 8.41 Aan allen proficiat!
Op de 3.3 km miste Rico Chiappa met een tijd van 13.10 evenals Inge net de derde plaats. Rubben Deckers ging als 17de over de streep in 16.02.
Op de 6.6 km. heeft onze Hans Scheuermann de dames vlot naar de finish geloodst Hans 41.02….Inke Dekkers 41.03, Brigitte 41.06, Vito Chiappa 40.17.
En nu de geweldige strijd op de 10km. Ereplaatsen waren er voor de dames Lisette van Mulken en Tiny Boelhouwers. Ze werden in hun klasse respectievelijk 1ste en 2de : Tiny: 2de 52.49, Lisette 1ste 55.52. Erik Lücken kwam samen met Lisette over de streep.
De heren met voor onze Loopgoep Robbert Blokzijl op een 13de plek in 43.39….Een verbeten Sjeff Thiele werd 3de in zijn leeftijdsklasse in 45.04 Richard Dirix die een pr. liep in 45.02., gevolgd door Maurice Peters in 46.11 en Etienne van Mulken in 49.53. Proficiat!
Het geheel werd afgesloten met een rijke tombola. Nogmaals namens mij een geweldige sportdag!
Cel Thans

Volg link voor wedstrijdfoto’s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *