Oudejaarsfeest Loopgroep Meers

Oudejaarsfeest Loopgroep Meers.

Op woensdagavond 29 dec j.l. waren vele lopers van de LGM met aanhang naar de kantine van Havantia gekomen voor het jaarlijkse oudejaarsfeest annex “sportman–van-het-jaar-verkiezing”.

Onze kootsj had met medewerking van zijn rechterhand Etiënne van Mulken gezorgd voor heerlijke hapjes en Lenie en Wim van de kantine zorgden voor de nodige drank. Naast het hoogtepunt van de avond, de uitslag van de onderlinge competitie en de uitreiking van de daarbij behorende beker, werd aan de leden eerst verslag gedaan van de financiële toestand van de loopgroep en had onze kootsj nog een leuk aanbod van de KNAU om een trainerscursus op Papendal te volgen. Volgens mij moet hij dat zeker doen en zien als de Kroon op zijn Werk.

Na een korte maar duidelijke uitleg van Cel werd Willem Duckers naar voren geroepen om de, laten we het van nu af maar zo noemen, Cel Thans wisseltrofee in ontvangst te nemen. Onder luid applaus werd de beker door de trotse eigenaar,voor minimaal 1 jaar,  in ontvangst genomen. Na Willem mocht nog een hele rits mensen aanschuiven voor de huldiging. Er waren vele “nominaties” zoals ; beste verbetering in PR in Nijmegen, beste damesprestatie bij de Sylvesterloop, snelste tijd op de marathon en nog vele andere. Zelf kreeg ik van de Kootsj een bos bloemen voor mijn oeuvre als vaste schrijver voor de Loopgroep. (Wacht maar tot mijn eerste boek uitkomt. grinnik )

Een Speciale onderscheiding ging naar Maurice Peters voor zijn Speziale beitrage von unser korrespondent aus Aachen.

Cel eindigde met het voornemen om met de gehele loopgroep met aanhang, ook de kids, een weekend  naar een kampeerboerderij in Malmedy te gaan. Het klonk allemaal veel belovend en gezien de reacties was er meer dan genoeg animo hiervoor.

Wat nog vermeld dient te worden dat er een wijs besluit was genomen inzake de consumpties tijdens feestavonden als deze; na 10 uur is het rekening man!!

Cel is er in de loop van de tijd achter gekomen dat we nog harder kunnen drinken dan lopen….. EN WE LOPEN BEST HARD !!!!!

Alweer een geslaagde bijeenkomst, op naar een hopelijk gezond en sportief 2011!!

Met Sporrrtieve groet,

 

Marrrrrt

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *