Mescherbergloop 15 december 2013

Al weer een loop waar we allemaal van genoten hebben. Met een leuk gezelschap van 12 lopers inclusief 3 jeugdleden en Cell als supporter. Een paar jaar achtereen  zijn we naar Aacher Winterlauf geweest, wat ook heel mooi was elke keer weer, maar dit jaar besloten we als groep dat we eens naar de Mescherbergloop zouden gaan. Voor een aantal lopers was dat de eerste keer. Het weer was eigenlijk perfect: een graadje of 12, een beetje zonnetje erbij en droog. Het parcours was modderig; goed opletten was het devies, ook in verband met stenen en veel blad op de grond en boomstronken. De 5- 10 en 15 km startten tegelijk wat wel even wat drukte gaf aan de start. Onderweg splitsten de wegen zich. Jose en Lisette liepen de 10 km. José na even aandringen van Lisette. Maar zeker geen spijt. José heeft ook genoten van de loop en een mooie tijd gelopen van 1uur 4 minuten. Ze kwam samen met Lisette over de finish. Gregor en Robert, onze snelle jongens, liepen de 15 km in respectievelijk 1uur en 09minuten en 1uur10 minuten. Daarna volgde Maurice met 1uur 17minuten en Eric met 1uur 25 minuten. Etienne liep buiten zijn eigen verwachting een mooie tijd van 1uur28 minuten. Tiny en Lydia volgden vlak daarop met 1uur 29 minuten. De jeugd Rien, Cas en Rik liepen de 5 km. Petje af hoor jongens. Cas wilde heel graag Rien verslaan. Maar dat lukte helaas niet tot grote teleurstelling voor hem. Maar alle drie waren ze tussen de 30 en 31 minuten binnen. Knap gedaan alle drie! Wat ik begrepen heb heeft iedereen volop genoten van de loop. Was pittig, maar dus ook genieten. Ook naderhand was het nog even gezellig in de tent die ze hadden op gezet. Maar goed ook, want de tent stond vol. Deze loop mogen we weer op ons lijstje erbij zetten. En misschien volgend jaar weer met nog een aantal lopers erbij. Lydia gdleden en Cell als supporter.
Een paar jaar zijn we naar Aacher Winterlauf geweest, wat ook heel mooi was elke keer weer.
Dit jaar besloten we als groep dat we eens naar de Mescherbergloop zouden gaan.
Voor een aantal lopers was dat de eerste keer.

Het weer was eigenlijk perfect: een graadje of 12, een beetje zonnetje erbij en droog. Het parcours was modderig; goed opletten was het devies, ook in verband met stenen en veel blad op de grond en boomstronken.

De 5- 10 en 15 km startten tegelijk wat wel even wat drukte gaf aan de start. Onderweg splitsten de wegen zich. Jose en Lisette liepen de 10 km. José na even aandringen van Lisette. Maar zeker geen spijt. José heeft ook genoten van de loop en een mooie tijd gelopen van 1uur 4 minuten. Ze kwam samen met Lisette over de finish. DSCF6554(1)

Gregor en Robert, onze snelle jongens, liepen de 15 km in respectievelijk 1uur en 09minuten en 1uur10 minuten. Daarna volgde Maurice met 1uur 17minuten en Eric met 1uur 25 minuten. Etienne liep buiten zijn eigen verwachting een mooie tijd van 1uur28 minuten. Tiny en Lydia volgden vlak daarop met 1uur 29 minuten.

De jeugd Rien, Cas en Rik liepen de 5 km. Petje af hoor jongens. Cas wilde heel graag Rien verslaan. Maar dat lukte helaas niet tot grote teleurstelling voor hem. Maar alle drie waren ze tussen de 30 en 31 minuten binnen. Knap gedaan alle drie!

Wat ik begrepen heb,  heeft iedereen volop genoten van de loop. Was pittig, maar dus ook genieten. Ook naderhand was het nog even gezellig in de tent die ze hadden op gezet. Maar goed ook, want de tent stond vol.
Deze loop mogen we weer op ons lijstje erbij zetten. En misschien volgend jaar weer met nog een aantal lopers erbij.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Lydia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *