Loopgroep Meers in Maastrichts Mooiste

Loopgroep Meers in Maastrichts Mooiste.

 

Afgelopen zondag ben ik nog eens naar een loopwedstrijd geweest, niet om zelf te lopen, ik ben herstellende van een menicusoperatie en mijn Comeback 3.0 moet nog beginnen…. maar om een aantal van onze lopers aan te moedigen en te fotograferen.

Tijdens een bezoek van Richard bij mij thuis vertelde hij dat hij de zondag erop met Willem, Etiënne en Maurice mee zou doen aan de 15 km loop in Maastricht. Toen begon het mij ook weer te jeuken en ik zei dat ik best wel mee wilde gaan om te supporten en om eventueel met mijn nieuwe camera wat foto’s te maken.

Zo gezegd zo gedaan!

Op zondag 13 juni trokken we met lopers en supporters, Lisette en Brigitte gingen ook mee, naar de provinciehoofdstad.

 

Een heerlijk zonnetje, een lekker temperatuurtje, kortom goede omstandigheden voor een flinke trip door de heuvels ten zuiden van Maastricht.

Nadat we met de supportgroep een heerlijk kopje koffie nuttigden op een terras startten onze 4 atleten om 11 uur aan hun inspannende loop. De verwachtingen bij mij als fan en supporter waren hoog gespannen.

Tijdens de loop hebben de 2 dames, de heren enkele keren zien passeren en ben ik een locatie gaan opzoeken om mooie beelden te schieten van onze lopers.

Dit was nog niet zo gemakkelijk daar ik pas een tweetal weken eigenaar ben van dat toestel en nog lang niet op de hoogte ben van alle mogelijkheden en instellingen.

 

Al met al lukte het me om bijna alle lopers        

 

tijdens de wedstrijd op

de gevoelige plaat vast te leggen en was ik zelf ook wel een beetje trots op mijn “prestatie”.

Wie echt trots mogen zijn, zijn onze lopers van LGM. Stuk voor stuk verbeterden zij hun eigen PR in een wat naderhand toch zeer zware loop bleek te zijn want de temperatuur liep nog behoorlijk op.

Na de wedstrijd, weer op hetzelfde terras was het supergezellig

 

en werden al weer plannen gesmeed voor de volgende wedstrijden en natuurlijk werd al vooruit gekeken naar de Zevenheuvelenloop in Nijmegen alwaar ik zelf voor de 4e keer hoop te starten.

Voor de tijden van de lopers moeten jullie op de site van Maastrichts Mooiste kijken en zullen jullie zien dat alweer onder de bezielende begeleiding van Cel mooie prestaties door onze jongens werden geleverd.

Hopelijk tot binnenkort, met loopschoentjes aan!

Sportieve Groet,

Marrrrrt

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *