Eindejaarsborrel / Sportgala

Eindejaarsborrel / Sportgala.

Op dinsdagavond 29 december j.l. waren de meeste lopers van LGM in de kantine van V.V. Havantia bij elkaar om te genieten van een door de Koostj en zijn vrouw gebakken wafel, gluhwein of glas bier. Na vele pogingen was het Cel dan toch gelukt om een avond te plannen waarbij de meeste lopers aanwezig konden zijn.

Het doel van de feestavond was tweeledig; aan de ene kant was er natuurlijk ruimte om de verhalen over de prestaties van het afgelopen jaar eens flink te bekrachtigen met een paar glazen bier achter de kiezen. Aan de andere kant kwam dan weer het serieuze van die eerder genoemde prestaties naar boven.

Wie het sportgala bij de NOS heeft gezien, heeft natuurlijk in de gaten dat achter die glimlachende facade van de topsporter ook een bepaalde zenuwachtigheid zit. Zo ook in Meers.

 
Gezichten vol spanning:   ben ik de nieuwe clubkampioen?

 

Er werd flink gelachen en nog meer overdreven! Toch was de spanning van een aantal gezichten af te lezen. Toen uiteindelijk de verlossende uitslag van onze Kootsj kwam, berekend via een prestatiematrix waar de KNSB een puntje aan kan zuigen, kwam dan toch naar voren dat Robert Blokzijl , geflankeerd door Maurice Peters en Willem Duckers, de felbegeerde trofee mee naar huis mocht nemen. Een prestatie van weleer!

Bij de dames kreeg Simome voor haar uitzonderlijke prestatie op de 5 km in Maastricht (clubrecord dames 24.11 op de 5 km ) een prachtig bord met inscriptie overhandigd.

Tijdens deze uiteenzetting van de Kootsj werd ieder lid afzonderlijk wel even in het zonnetje gezet door Cel met het benoemen van buitengewone prestaties in aparte wedstrijden. Al met al een Sportgala waardig!!!!

 

 

Maar het grootste applaus van de avond ging toch uit naar onze Kootsj want zonder zijn tomeloze inzet hadden velen niet dit nivo bereikt.

Clubbesten bij de heren: Willem, Robert en Maurice  Clubbeste bij de dames : Simone

 

Een avond voor herhaling vatbaar!!!

Met sportieve groet,


Marrrrrt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *