Lopers in beeld

AACHENER WINTERLAUF

Zondag de 13e was het zover, loopgroep Meers gaat naar een buitenlandse loopwedstrijd.

We zijn goed vertegenwoordigd:  8 lopers en 2 verzorgers vertrekken om half 9. Ondanks dat de navigatie van Jan en Willem hun dag niet hebben, komen we even voor half 10 aan in het koude Aken.

Eerst omkleden en dan worden we met de bus naar de startplaats gebracht, waarna we weer terug moeten rennen naar Aken. Het was een lange busreis, we vroegen ons af of de chauffeur het wel goed begrepen had. Na een half uur komen we dan toch aan bij de startplaats.

Tijdens de loop was het vrij koud, plaatselijk ligt er sneeuw, en vooral in het open veld kon het flink waaien. Het was een pittige tocht met enkele flinke klimmetjes. Bovendien was het op veel wegen nogal modderig met veel plassen water. Al met al een uitdaging om de 18 km. te volbrengen.

Voldaan en de meesten moe, bereikten we de finish. Voor de volgorde en tijden zie onderstaand lijstje. Schijnbaar was de organisatie onder de indruk van onze prestaties, waarna ze ons maar meteen de Duitse nationaliteit gaven.

Na afloop hebben we  nog een kop koffie en een biertje gedronken, waarna het leed van de tocht weer snel vergeten werd.

Speciaal woordje van dank voor de 2 meegereisde verzorgers, Cel en Hans, voor de ondersteuning en de after party !

 

   
 wedstrijdvoorbereiding  wedstrijdevaluatie

 

 https://mail.google.com/mail/?account_id=jan.coumans%40gmail.com&ui=2&view=att&th=125a6f4f3378c463&attid=0.2&disp=inline

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *