Vakantie voorbij, training hervat.

Vanaf dit weekend zijn de vakanties voor de gezinnen met schoolgaande kinderen voorbij. De routines van alle dag worden weer opgepakt. Op tijd opstaan, weer naar je werk gaan of naar school gaan. Loopgroep Meers heeft de afgelopen weken in de parkeerstand gestaan, maar sinds een tweetal weken worden de trainingen door steeds meer lopers bezocht. Vanochtend hebben zich een tiental lopers verzameld bij de parkeerplaats aan de Maasberg te Elsloo. De koppies bij de meesten zijn nog onvoldoende strak. Duidelijk is te zien dat ze nog kampen met de naweeën van een gezellige zomervakantie. Wat zomervet, zwaar hoofd (te veel Grimbergjes geproefd), herinneringen aan Oostenrijkse biertjes enz.  Een enkeling is al afgetraind en volop bezig met de voorbereiding op een nieuwe uitdaging in de komende periode.

Aan het glunderend koppie van de trainer is duidelijk te zien dat hij er weer zin  in heeft. Klokslag negen activeert hij zijn gps-je….  en weg is hij voor een anderhalf uur durende lange training gevolgd door zijn trainingsmaatjes.

Waarheen leidt de training?

 Wat het nieuwe jaar aan successen en teleurstellingen gaat brengen ligt nog achter de einder verborgen. Maar één ding is zeker: we gaan met z’n allen proberen er iets moois van te maken!

Jan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *