Mescher Bergloop 30 jaar!

IMG_0914De decembermaand neemt een prominente plek in in de agenda van een aantal lopers van Loopgroep Meers. Meestal werd er dan op de tweede zondag van deze maand deelgenomen aan de Winterwaldlauf in Aken. Een echte hapening. Met de bus werd je dan naar een  glibberige en koude plek in de Eiffel gebracht en aan de loper taak terug te hollen  naar het knusse atletiekstadionnetje  in Aken. Sinds een paar jaar is hiervoor de Mescher Bergloop in de plaats gekomen.

IMG_0934Ook deze bijna 16 km lange loop is een waar spektakelstuk: drassige weilanden, vele, vele traptreden, glibberpartijen, smalle bospaadjes en wat dies meer zij. Géén wedstrijd om een p.r. te lopen, maar wel een wedstrijd om van ge genieten. Gelukkig zijn enkele r foto’s gemaakt met een mobieltje.

IMG_1107Een paar heb ik er geplaatst. Meerdere foto’s zijn er te vinden op de website van de organisatie zelf.

IMG_1110

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *