Loopgroep Meers gaat met zomerreces

Een achttal lopers  verzamelde zich vanmorgen voor de laatste training voor de zomervakantie. De afgelopen dagen was het kwik de 30 graden gepasseerd. De hitte was voelbaar. Robbert had al een loopje van 30 minuten erop zitten en kwam met een enigszins rood aangelopen gezicht aanlopen, drijfnat van de zweet. Geen al te best vooruitzicht om aan een training te beginnen. Zou ons dit lot vandaag ook beschoren zijn?

OLYMPUS DIGITAL CAMERAGelukkig had de trainer met alles rekening gehouden. De training zou én korter zijn en rekening houden met de zonnestand. Met de opkomende zon links van ons, beschermd door boomrijen vertrokken we om heel snel de verkwikking van het bos op te zoeken. De training verliep dan ook voor de meeste lopers zonder een centje pijn. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dee training werd afgesloten met een gezellig onderonsje op een terrasje aan de voet van de Slingerberg. Geniet van jullie vakantie en voor de thuisblijvers als je wil blijven lopen zal er elke zondagmorgen om 9 uur wel iemand aan het kasteelpark staan om je te vergezellen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jan

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *