Overmuntheloop 2014

Overmuntheloop 2014

Het is kwart over negen, tijd om te vertrekken naar Urmond, om daar de Overmuntheloop te doen.

Ikzelf deed mee met via de  school, SG Groenewald, al met mijn groen loopshirtje aan gingen we naar kootsj Cel om een beetje warm te lopen en een paar oefeningen te doen.

Om kwart over tien was de start van de 3.3, waar ik aan  OLYMPUS DIGITAL CAMERAmeedeed samen met Colin, Rik Meex en Rik van Weijen. De groep bestond vooral uit leerlingen van Groenewald, maar er deden ook een paar volwassenen mee. Het grootste deel van de wedstrijd heb ik met Colin gelopen, en uiteindelijk zijn we ieder op eigen tempo gaan lopen.

Ik ben tevreden over het resultaat dat ik gelopen heb, en ik hoop dat ik de volgende keer nog iets sneller ben.

Er waren veel enthousiaste lopers van loopgroep meers mee, bij de jeugd liep ook nog Liza Blokzijl mee. Verder deden mee Gregor, Daniëlle, Maurice, Tiny, Lydia, Vito, Paul, Etienne, Lisette, Jean met Chicco en Ruud. Dit allemaal onder toezicht en begeleiding van onze Kootsj. Na het lopen was er natuurlijk weer de beroemde tombola, waar we weer met mooie prijzen voldaan huiswaarts gingen. Het was een leuke dag met een mooi weertje.

Sportieve groet van Cas van Mulken

volg link voor foto-album

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *