Website update

Hallo allemaal,

Ik wil jullie een korte update geven van veranderingen in de website en enkel effecten daarvan die jullie daardoor wellicht hebben gezien. We hebben de webserver software geupgrade (voor de kenners: Apache is geupgrade van versie 2.2 naar 2.4) Hierdoor is de website sneller en veiliger geworden. Echter, hierdoor werken somige opties anders en die moeten nu in de website worden aangepast. Een gevolg hiervan is dat de links vanuit artikelen naar het fotoalbum tijdelijk niet goed werken. Het fotoalbum is nog wel bereikbaar via de link bovenaan de website. We hopen het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Update: Het probleem is opgelost. Als u nog fouten vindt in de website, laat het dan via Jan of Cel aan me weten.

Uw webmaster, Bert Haverkamp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *