Nieuws van het lopersfront

Van het lopersfront

 

De afgelopen maand is een aantal lopers actief geweest in een tweetal wedstrijden: de Venloop en de Parelloop.

 

De Venloop was voor onze Rotterdamlopers een succes. Maurice Peters verving op meer dan waardige wijze de door een buikgriep geplaagde Jan Coumans. Hij finishte in de mooie tijd van 1 uur 36 minuten en een handvol seconden. Ook Jef Thiele en Paul en Mieke Smeets deden het uitstekend. Alle drie slaagden ze erin onder de 1 uur 34 minuten te blijven.

 

Op de 5Km Parelloop was ik i.v.m. een door een blessure afwezige Simone de enige vertegenwoordiger van onze club. Mijn tijd: 23.45.  Niet zo slecht voor ‘n 64 jarige.

 

In de 10 km Parelloop had Mieke helaas een pechdag. Hier moest ze na een paar kilometers de strijd staken. Onze andere vertegenwoordigers deden het uitstekend.

 

Onze eerste man was Robert Blokzijl in een tijd van  41.12,  gevolgd door Jef Thiele (43.08), Richard Dirix (45.28),  Etienne van Mulken (48.42)  Hans Scheuermann (50.44) en Lisette van Mulken in dezelfde tijd als haar haas Hans: 50. 47.

Petje af voor Jose Maas die haar eerste 10 km liep in: 55.28

 

Jef Thiele liep zowel in de Venloop als in Parelloop een goede wedstrijd. Hij heeft hard moeten werken, mijn advies is dan ook: neem goed de rust voor Rotterdam!

 

Na afloop hebben we nog gezellig bijgepraat over eenieder z’n belevingen.

Iedereen proficiat en Jan een goed herstel!

 

Voor onze deelnemers aan de Rotterdammarathon: veel succes!

 

Groetjes, Cel Thans

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.